Home
Uitzendburo
Personeel gezocht
Truckers  Trucjes
Truckers  Trucjes
 
 

 

logo.jpg (30858 bytes)
 

Tus Transport Uitzend Service VOF

          TUS is een organisatie die zich bezighoud met uitzenden van tijdelijk personeel, detachering en collegiale doorlening.   TUS is een organisatie die wil voldoen aan de vraag naar tijdelijk personeel van kwalitatief hoog niveau. De mensen die aan deze vraag vorm geven hebben hun sporen verdiend in de transportwereld, of hebben ervaring in de arbeidsbemiddeling. Deze combinatie garandeert vanwege een goede kennis van de vraag en aanbod een optimale dienstverlening.

Doelgroep

        TUS heeft als specialisatie het beroepsgoederen vervoer. Kennis van deze markt is opgedaan vanuit de ervaring van de initiatiefnemers in de transportwereld. Een strenge selectie gebaseerd op ervaring en kennis van de vraag garandeert een optimaal resultaat. TUS stelt hoge eisen aan de tijdelijke medewerker. Om deze reden richt zij zich dan ook op de ervaren chauffeur die een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel combineert met zelfstandigheid.

Toonaangevend

        TUS wil inspelen op de vraag naar tijdelijk personeel, en streeft naar maatwerk voor zowel de opdrachtgever als de medewerker!

Werkwijze

        Veel aandacht wordt er gegeven aan de wensen en werkwijze van de opdrachtgever.  Ook vindt er een uitgebreid interview plaats bij de medewerker waarbij een inventarisatie wordt gemaakt van persoonsgegevens, werkervaring en opleiding.

Duidelijkheid

        TUS streeft ernaar ten aanzien van haar opdrachtgevers maximale duidelijkheid te verschaffen betreffende de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Gaarne willen wij u vrijblijvend nadere informatie verstrekken.

Wij zijn op werkdagen en in het weekend 24 uur bereikbaar om een optimale serviceverlening te bewerkstelligen. 

Tarieven

        Onze medewerkers worden betaald volgens de op het moment van tewerkstelling geldende CAO Goederenvervoer Nederland.
 

Informatie uitwisseling

stuur meer informatie.
Bel mij op.
Ik wil meer weten over de tarieven..
 

   Stel hier uw vraag 
 
Bedrijf
Voorletters
Naam
Adres
Postcode Plaats
Land
E-mail
Telefoon

 
  

 
Stuur een mailtje aan  webmaster@tus.nl met vragen of opmerkingen over deze web site..
Copyright © 1999 Transport Uitzend Service
Last modified: januari 01, 2000